-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Welkom!

Woensdag 1 december
 
Welkom op mijn weblog! Ik zie dat een aantal bezoekers al een kijkje op deze pagina heeft genomen. Maar ze troffen alleen maar leegte aan. Vanaf vandaag komt daar verandering in. Ik ga hier een soort dagboekje van maken. Gewoon een beetje beschrijven wat ik zoal doe en meemaak.
 
Laat ik me eerst nog even wat nader aan u voorstellen. Mijn naam is Marcel van Stigt, maar dat weet u onderhand, en ik woon met mijn vrouw Anne, kinderen Joy (7) en Dave (bijna 6), honden Kwebbel en Bobby, poes Minou en vier kippen in Westbeemster. De Beemster is een polder en mag zich vanwege zijn doordachte structuur, die na eeuwen nog steeds moeiteloos stand houdt, Werelderfgoed noemen. Dat is niet zomaar wat.
 
Dat de Beemster een polder is, impliceert dat het een open karakter heeft. En dus was het vandaag verschrikkelijk koud. De ijzige windvlagen hadden vrij spel en dat hebben we geweten. Alleen al het stukje van huis naar school - pakweg 200 meter - was een lijdensweg. Het schijnt nog maar de voorbode te zijn van wat komen gaat; volgens ingewijden wachten ons nog barre dagen. We zullen het wel merken.
 
Vandaag heb ik gewerkt bij mijn krant. Morgen en vrijdag ben ik vrij. Dan richt ik me weer op het schrijven van levensverhalen. Prachtig werk. Morgen heb ik een eerste vraaggesprek met een nieuwe klant. Het betreft een oudere dame die in mei een artikel over mij uit de krant had geknipt en bewaard. Aangespoord door haar dochters heeft ze nu eindelijk de telefoon gepakt en me gebeld. Ik heb er veel zin in.
 
Maar eerst breng ik morgenvroeg - halfzeven - Anne naar haar werk. Normaalgesproken stapt ze op de fiets, maar gezien de enorme kou kan ik dat niet over mijn hart verkrijgen. En natuurlijk haal ik haar 's middags ook weer.
Galante mannen - ze bestaan nog.

0 Reacties op Welkom!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint