-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Gewonnen!

Maandag 6 december 2010
 
Het gaat weer een stuk beter met me, dank u. Ik had het geluk dat de kinderen vanmorgen, vanwege het drukke Sinterklaasgedoe, pas om tien uur op school hoefden te verschijnen. En dus kon ook ik langer in mijn bed blijven liggen. Ik hoefde mijn kinderen zelfs niet eens wakker te maken. Joy had van die attente en zo lekker meedenkende Sinterklaas namelijk een wekkerradio gekregen en die nam deze schone taak van me over.
 
Gedurende de dag voelde ik de energie toenemen. En gelijktijdig nam het aantal hoesterupties af. Maar toen ik 's avonds thuis kwam en mijn mailbox opende, voelde ik me in één klap super. Er zat een bericht tussen van VBO Wonen & Zo. Dit bedrijf had een columnwedstrijd uitgeschreven en daaraan heb ik deelgenomen. De opdracht was: schrijf een column over het thema kerstdiner. Dat heb ik gedaan en... ik heb gewonnen! Daar ben ik heel erg blij mee.
 
Nieuwsgierig? Kijk op www.vbowonenenzo.nl en u komt mijn bijdrage vanzelf tegen. Het zou kunnen dat de column u bekend voorkomt. Hij heeft in oktober namelijk al op mijn eigen website gestaan. Nou ja, dan leest u hem gewoon nog een keer.

0 Reacties op Gewonnen!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint