-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Gevarenzone

Donderdag 9 december 2010
 
Vanmorgen stond er een bezoek aan de mondhygiëniste op mijn progamma. Erg leuk  nieuws had ze niet voor me. Een onderzoek bracht aan het licht dat ik  met mijn gebit in de gevarenzone ben beland. Dat komt doordat zich te veel ruimte tussen tandvlees en tanden en kiezen bevindt. Bacteriën weten daar wel raad mee. En vermoedelijk hebben zich een of meer van die kwalijke types  daar genesteld. Op den duur zou dat voor grote problemen kunnen zorgen, uiteenlopend van ontstekingen tot tanden die spontaan uit mijn mond vallen. Prettig vooruitzicht. Maar misschien is er nog redding mogelijk. Op 13 januari worden er een paar kweekjes uit mijn mond gehaald en onderzocht. Mocht er inderdaad sprake zijn van bacteriën, dan volgt er een antibioticakuur. En los daarvan zullen we alle zeilen moeten bij zetten om het tij te keren. We zullen het wel zien.
 
Toch is de dag daarna nog wel leuker geworden. Anne was vrij, de kindeen zouden tot drie uur op school blijven en dus hadden we zomaar een paar uur de tijd voor osn tweeën. Dat komt niet zo gek veel voor. We zijn naar Hoorn geweest en hebben daar een gezellig dagje doorgebracht. En tussendoor dacht ik regelmatig aan dat zo opwekkende nieuws: Ajax heeft zijn lef weer terug. Met dank aan Frank de Boer. Ook dat maakte veel goed.  

0 Reacties op Gevarenzone:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint