-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Wacht niet te lang

Vrijdag 10 december 2010
 
Zodra Sinterklaas net de hoek om is, wordt de school van onze kinderen meteen in kerstsfeer gehuld. Wij hebben het goede voorbeeld gevolgd. Zojuist hebben we - nou ja, we; eigenlijk mijnvrouw - een bij Praxis weggesleepte Nordmann opgetuigd. En de kinderen hebben lekker meegeholpen.
 
Leuke tijd, kerst. Maar het werk gaat wel door. Morgen heb ik weer een afspraak met een klant, voor wie ik een heel bijzonder verhaal aan het optekenen ben. En voor een andere klant ben ik bezig met de afronding van het eerste concept van zijn verhaal. En volgende week kom ik alweer voor de tweede keer langs bij een nieuwe klant.
 
Ja, de zaken lopen naar wens. Maar ik blijf aan de weg timmeren om mijn diensten bekend te maken. In het kerstnummer van De Uitkomst, een plaatselijke krant, komt een artikel over mij te staan. Ook ben ik iets moois aangegaan met De Zorgcirkel, die in mijn regio een aantal seniorenc0mplexen beheert. Bewoners kunnen een Cirkelpas aanvragen en daarmee korting bedingen bij een aantal  aangesloten ondernemers.
 
Eén van die ondernemers ben ik en mijn korting (10%) gaat volgend jaar in. Dus wie verbonden is aan deze organisatie en een Cirkelpas in het bezit heeft, is voor zijn of haar evensverhaal goedkoper uit. Ben benieuwd of het aanslaat. Dat zou best kunnen gebeuren. Dus overweegt u om een levensverhaal te laten schrijven, wacht dan niet te lang. Anders moet u misschien achter in de rij aansluiten.

0 Reacties op Wacht niet te lang:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint