-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Dagje aanrommelen

Zondag 12 december 2010
 
Heerlijk, zo'n zondagje als vandaag. Niks op het programma en dus thuis lekker aanrommelen. Ideaal om die dingen te doen die al zolang blijven liggen. Of staan. Zoals de slaapkamerdeur van mijn dochter. Die hebben we er ooit uitgehaald, omdat ze dat graag wilde, en in de schuur gezet. Maar kleine meisjes worden groot en nu wil ze zich wel eens een beetje kunnen afzonderen. Dus die deur moest er weer in. Ik had hem al uit de schuur gehaald en klaar gezet, maar verder was ik nog niet gekomen. Gewoon geen zin in. Maar vandaag kreeg ik de gest en heb ik het alsnog gefikst. Iedereen weer blij.
 
Iedereen, behalve mijn zoon, want die is ziek. Pseudokroep. Een ontsteking in de keel waardoor de hele boel daar opzet. Daar krijgt hij het knap benauwd van. Morgen blijft hij lekker thuis. En ik dus ook. Ik heb wat kunnen regelen met zijn werk. Maar morgen ga ik niet rondlummelen. Ik ben met drie levensverhalen bezig en die ga ik allemaal bijwerken. Ik kijk er nu al naar uit.
 
 

0 Reacties op Dagje aanrommelen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint