-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Elf dagen vrij

Donderdag 16 december 2010
 
Vandaag begint voor mij een korte vakantie. Hoewel, kort. Elf dagen is eigenlijk best veel. En ik heb een druk programma. Los van de verjaardag van mijn zoon en de kerstdagen, ben ik met drie levensverhalen bezig. En daarnaast neem ik deel aan enkele schrijfwedstrijden. Heerlijk om te doen en je weet maar nooit waar het allemaal goed voor is. Van twee wedstrijden snelt de deadline me al tegemoet. Ik moet aan de bak. En wel meteen. Tot morgen!

0 Reacties op Elf dagen vrij:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint