-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorieƫn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Ajax!

Dinsdag 21 december 2010
 
Van het het extreme winterweer heb ik weinig last. Ik ben namelijk tot en met de kerst vrij en hoef niet perse met de auto weg. Soms ontkom ik er echter niet aan en dan is het nog een hele toer om de auto aan het rijden te krijgen. Hij start wel, gelukkig maar, maar staat nogal diep in de sneeuw weggezakt en dan moet ik er echt een schep bijhalen, en eventueel een welwillende buurman om even een zetje te geven, voordat ik kan rijden.
 
Vandaag moest ik er ook op uit. Mijn zoon Dave is 6 jaar geworden en we zouden met twee vriendjes bij wijze van partijtje naar De Arena gaan voor een rondleiding. Dat wilde ik graag door laten gaan. Zijn verjaardag zelf was al in het water gevallen omdat hij ziek was, zondag zou de familie op visite komen maar die hebben we vanwege het weer afgebeld en het zou me te ver gaan om ook nu weer een streep door het programma te halen. En dus zijn we gewoon gegaan. Het was goed te doen op de weg. En Dave, nu al fervent Ajax-fan, genoot ervan om het imposante stadion eens van binnen te zien. Op de terugweg, bij het wegbrengen van de twee jonge gasten, was het nog wel even zweten - in de Beemster is lang niet overal gestrooi en op een hoge,smalle en zeer besneeuwde dijk moest ik een tegenligger zien te passeren - maar de blijdschap van mijn ventje maakte alles goed.

0 Reacties op Ajax!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint