-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kerst

Zondag 26 december 2010
 
De kerstdagen vullen we elk jaar anders in. Dat hangt mede af van Anne; soms moet ze werken en soms niet. Kerstavond is voor ons in ieder geval al een paar jaar hetzelfde. Die brengen we samen met twee bevriende stellen en een vriend door. Het kerstdiner, bestaande uit drie gangen, bereiden we ook gezamenlijk. Als thema hebben we afgelopen keer gekozen voor de Russische keuken. Weer eens wat anders. Zelf mocht ik het hoofdgerecht voor mijn rekening nemen. Een eervolle taak. Het werd Boeuff Stoganoff (vooraf gemaakt; dat scheelde weer), met daarbij witlofsalade, rode kool, krieltjes en rijst. Geen geringe klus, maar ik kon hem aan. Ook omdat ik tijdens het koken op geweldige steun kon rekenen: mijn 7-jarige dochter Joy hielp mee. We koken wel vaker samen. Dat is niet alleen heel gezellig, maar ook nuttig. Want zij kan mooi allerlei kleine klusjes voor haar rekening nemen en dat doet ze goed. Mede daardoor werd de hoofdmaaltijd een eclatant succes.
 
Gisteren heb ik mijn ouders op visite gehad. We hebben samen een kerstbrunch genuttigd. En straks bezoeken we mijn schoonouders. We gaan gourmetten. Er zijn mensen die dat een beetje geijkt cq saai vinden, maar voor mij is dat altijd weer een feest.
 
Het is tevens mijn laatste vakantiedag. Morgen ga ik weer werken. Ook leuk. Oké, ik moet nu gaan. Tot de volgende keer!

0 Reacties op Kerst:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint