-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Tradities

Zaterdag 1 januari 2011
 
De beste wensen voor 2011! Laat ik daar mee beginnen. Ik hoop dat het voor u - klant of bezoeker van mijn website -  een in alle opzichten positief jaar mag worden. Zelf heb ik de jaarwisseling als heel plezierig ervaren. Volgens goede gewoonte gingen we met het gezin na het avondeten naar buiten om de vuurkorf te laten vlammen en twee pakketjes kindervuurwerk af te steken. Vinden we alle vier hartstikke leuk.Zo doen we dat al een paar jaar en die traditie houden we erin.
 
Later op de avond kwam een bevriend stel bij ons langs om oud en nieuw te vieren. Ook een mooie traditie die we er graag in houden. Meestal gaan onze kinderen (ze zijn 6 en 7 jaar) op de normale tijd naar bed en komen ze rond twaalf uur, wakker geschrokken van het vuurwerk, naar beneden. Nu mochten ze voor het eerst opblijven. Heel bijzonder. Ze hielden het moeiteloos vol. Het kostte ons zelfs nog wat moeite om ze tegen enen naar bed te dirigeren.
 
Vandaag staat er een andere traditie centraal. Mijn vader is jarig (81 jaar alweer) en dus gaan we op familiebezoek. Niet echt een ideale datum voor een verjaardag, 1 januari, maar er valt weinig aan te veranderen. Maar de borrel slaan we, gezien onze houten koppen, wel weer beleefd af. Het wordt gewoon weer een glaasje fris.

0 Reacties op Tradities:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint