-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorieƫn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Cadeau

Woensdag 5 januari 2011
 
Mijn jaar is goed begonnen. Er hebben zich namelijk weer twee nieuwe klanten aangediend. De eerste is zeg maar een 'standaard geval': een oudere vrouw van wie de kinderen al heel lang roepen dat ze nu eindelijk haar levensverhaal eens  moet laten vastleggen. Want, tja, ze is 84 en nu kan het nog. En eindelijk is ze overstag gegaan en heeft ze me gebeld. Morgen ga ik bij haar langs voor een gratis kennismakingsgesprek.
 
De tweede klant, ook een oudere vrouw, krijgt het levensverhaal cadeau. Eh, nee, niet van mij, maar van haar kinderen. Ze is binnenkort jarig en haar kinderen hebben mij daarvoor ingeschakeld. De dame in kwestie, met wie ik inmiddels een afspraak heb gemaakt, is blij verrast.
 
Kijk, dat is natuurlijk best een leuk idee: een levensverhaal als cadeau. Voor een verjaardag, zoals in dit geval, of voor bijvoorbeeld een 50- of 60-jarig huwelijk. Dan kom je nog eens origineel voor de dag! Denk er maar eens over na...

0 Reacties op Cadeau:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint