-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Drukke dag

Donderdag 13 januari 2011
 
Zoals elke donderdag was ik ook vandaag vrij. Denk echter maar niet dat ik me dan kapot loop te vervelen.Ook vandaag zat mijn agenda aardig vol: achtereenvolgens de kindjes naar school brengen, naar de mondhygiëniste (er schijnt een vervelende bacterie in mijn gebit rond te waren, dus er moesten even wat kweekjes ter onderzoek naar een laboratorium worden gestuurd, mijn vader naar het ziekenhuis brengen (hij krijgt een nieuwe knie), de kinderen van school ophalen en met Dave naar speltherapie, tussendoor boodschappen halen, Dave weer ophalen en onderweg naar huis Anne van haar werk ophalen, snel wat eten, naar de voetbalclub (de gerenommeerde Westbeemster Sportvereniging, kortweg WBSV), waar ik als assistent-jeugdtrainer actief ben, meteen daarna Joy ophalen bij haar vriendin Femke, waar ze mocht blijven eten, de kinderen nog wat te eten geven en ze vervolgens naar bed begeleiden. Een drukke dag, dus. Maar alles liep op rolletjes. Nu maak ik dit bericht af en breng dat nog wat correcties aan in één van de levensverhalen waar ik mee bezig ben. En dan vind ik het voor vandaag wel weer mooi geweest. Prettige avond en tot de volgende keer! 

0 Reacties op Drukke dag:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint