-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Het voorjaar lonkt!

Zondag 16 januari 2011
 
Een staalblauwe hemel, prettig zonnetje en groene knopjes in de aarde. Het is nog geen voorjaar, dat weet ik zelf ook wel, maar de eerste voortekenen lijken zich wel te manifesteren. Anne heeft ook meteen een heuse vooraarsschoonmaak op het huis losgelaten en de kinderen spelen buiten. En zelf? Ja, eerst maar eens deze blog bijhouden. Die trekt steeds meer bezoekers, dus het loont de moeite. Verder ben ik net terug van een ziekenhuisbezoek aan mijn vader. Hij is voorzien van een nieuwe knie en moet nog herstellen van de operatie. Het ziet er allemaal goed uit. Goed, ik laat het hier even bij. Joy trok me net al aan mijn mouw, want ze wil perse op de trampoline een koprol laten zien zoals ze die bij haar gymclubje heeft geleerd. En aangezien ze net zo veel geduld heeft als ik èn ik een dame nooit laat wachten, ook al is ze nog maar zeven, zet ik er nu een punt achter. Daar komt-ie... .

0 Reacties op Het voorjaar lonkt!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint