-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Mee met de tijd

Zaterdag 22 januari 2011
 
Laat ik er maar gewoon voor uitkomen: ik loop altijd wat achter als het gaat om trends en nieuwe ontwikkelingen. In ieder geval op het gebied van de mode. Wat ik overigens niet zo heel erg vind. Overigens valt het ook wel weer mee. Maar dat is vooral te danken aan Anne. Zij ziet er nauwlettend op toe dat ik er toch redelijk bij de tijd bijloop. Zij koopt ook af en toe kleren voor me. En gooit oude kleding die echt niet meer kan weg.
 
Ook met de techniek loop ik hopeloos achter. Toen iedereen als vertrouwd was met mailen en surfen, begon ik er ook maar eens aan. En dan nog maar te zwijgen van de mobiele telefoon. Pas sinds ruim een jaar heb ik er op aandringen van Anne eentje gekocht. Nu kan ik overigens niet meer zonder. Het kan verkeren.
 
Tegenwoordig loop ik echter toch wat minder achter de feiten aan. Ik heb me aangemeld voor LinkedIn en voor Facebook. Best leuk, al zie ik het ook weer niet gebeuren dat ik de Godganse dag berichten ga versturen. Maar ja, wat niet is, kan nog komen. In ieder geval vind ik het wel leuk om weer wat oude vrienden, neven en nichten op te snorren.
 
Van twitteren, ook al zo populair, moet ik vooralsnog niet hebben. Maar, eerlijk is eerlijk, dat zei ik vroeger ook over mailen, internet en de mobiele telefoon. Ik sluit dus niets uit. 

0 Reacties op Mee met de tijd:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint