-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Stormachtig

Donderdag 4 februari 2011
 
Buiten stormt het. Ik liep vanmiddag naar buiten om een klant te bezoeken en op het moment dat ik in mijn auto stapte, waaide bij de buren een deel van de brugleuning zomaar de sloot in. Onze eigen brugleuning oogt ook niet al te sterk, maar lijkt het te houden.
 
Stormachtig is het zakelijk gezien ook. Ik heb nu zes levensverhalen in mijn beheer en het ene is nog interessanter dan het andere. Af en toe is het wel een beetje druk, zo bij elkaar, maar dat is niet erg. Dit is voor mij echt het mooiste werk om te doen. Dus kom maar op!
 
 

0 Reacties op Stormachtig:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint