-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boekenweek

Dinsdag 15 februari 2011
 
Zo, daar ben ik weer. Gisteren heb ik ergens op internet gelezen dat de komende Boekenweek in het teken van levensverhalen komt te staan. Dat doet me goed. Voor dit thema is niet zomaar gekozen. Er bestaat een groeiende belangstelling voor levensverhalen. Daar weet ik zelf natuurlijk alles van. En de Boekenweek biedt voor mij wellicht kansen om mezelf een beetje aan te prijzen. Daar moet ik  immers wel aan blijven werken. Hoe ik dat ga doen, nou, daar heb ik al wat ideeën over. En wie weet, komt u me tijdens de Boekenweek wel ergens op een logische plek tegen. Ik houd u op de hoogte.
 
 

0 Reacties op Boekenweek:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint