-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Koken met mijn dochter

Zondag 27 februari 2011
 
De voorjaarsvakantie is morgen voorbij. Ook mijn vrouw en ik hadden een paar dagen vrij. Fantastisch weer was het niet, maar daar kunnen we altijd erg goed mee leven. Het idee vrij te zijn en bijvoorbeeld geen kinderen naar school, voetballen of gym te hoeven brengen is het belangrijkste. En we vermaken ons evengoed wel.
 
Een van de leukste dingen om te doen vind ik koken met Joy, mijn 7-jarige dochter. Ze heeft er zelf ook lol in. We nemen er lekker de tijd voor - slow cooking - en besteden veel aandacht aan details. En dat proef je. Laatst hebben we samen nasi gemaakt. En vanavond staat er chili concarne op het menu. Het wordt een smakelijk besluit van een geslaagde vakantie.

0 Reacties op Koken met mijn dochter:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint