-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Promotie

Zondag 19 maart 2011
 
De Boekenweek is begonnen en als thema is gekozen voor 'Geschreven portretten'. Levensverhalen dus. Het levensverhaal leeft en dat komt me goed uit. Ik heb zelf een affiche gemaakt en bij zeven bibliotheken een stapeltje exemplaren neergelegd. Zo hoop ik bezoekers op het idee te brengen dat het heel waardevol kan zijn hun eigen levensverhaal te laten vastleggen. Bij voorkeur door mij natuurlijk. Ben benieuwd of er mensen reageren.

0 Reacties op Promotie:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint