-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een ontdekking

Donderdag 7 april 2011
 
Af en toe overkomen mij wonderlijke dingen. Ik was net op zoek naar een andere vorm waarin ik de levensverhalen die ik schrijf zou kunnen gieten en ineens, heel toevallig, kreeg ik een blad onder ogen waarin werd gewezen op een interessante website: www.ineenboek.nl. Daarmee kun je zelf een mooi boek samenstellen, compleet met foto's. Ik ben er heel enthousiast over en wil ermee gaan werken.Kijk zelf maar eens op die website. Twee van mijn klanten zijn er ook in geïnteresseerd. Voor hen ga ik al met deze site aan de slag. Wie volgt?

0 Reacties op Een ontdekking:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint