-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Daar ben ik weer

Donderdag 28 april 2011
 
Bent u er nog? Gelukkig maar. Er waren even wat probleempjes met mijn website, maar die zijn opgelost. En daarom kan ik nu er nu ook weer op los bloggen. Tijd genoeg, want zoals elk jaar heb ik ook nu rond Pasen twee weken vrij genomen. Wederom een goede keus,want het is de laatste dagen prachtig weer geweest.
 
Ik zit echter niet alleen in de zon, want ik heb genoeg te doen. Tuinieren, mee met schoolreisje en nog veel meer. Morgen ga ik met Anne naar een bijzonder concert. Mijn 81-jarige moeder is lid van het seniorenpopkoor Lust for Life en dat treedt zomaar op in het De La Mar Theater van Joop van den Ende. Het koor staat behoorlijk in de aandacht. Man Bijt Hond wijdt dagelijks een item aan het koor, bij Paul de Leeuw hebben ze al eens opgetreden en dat gaat naar alle waarschijnlikheid tijdens de laatste uitzending weer gebeuren en ook kranten zorgen voor publiciteit. Heel bijzonder allemaal.
 
Het werken aan levensverhalen gaat natuurlijk ook door. Voor het eerst maak  ik gebruik maken van een heel handige website: www.ineenboek.nl. Daarmee is het mogelijk zelf een boek vorm te geven en dat te laten drukken. Daardoor kan ik nu een compleet pakket aanbieden.
 
Belangstelling? Kijk maar eens op die website. En schroom vooral niet contact met me op te nemen als u uw verhaal wilt laten optekenen en vastleggen.

0 Reacties op Daar ben ik weer:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint