-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nieuw leven

Nieuw leven
 
Het is lente en daar hoort nieuw leven bij. De planten in onze tuin steken hun kop op, onze appel-, pruimen- en notenboom beginnen te bloeien en... we hebben een kuikentje! Het was ons al opgevallen dat er in het kippenhok, waar een haan en twee kippen verblijven, soms wat onrust heerste. Het heeft geleid tot de geboorte van het kuikentje. Onze dochter, Joy, had de primeur. Vorige week kwam ze enthousiast binnenrennen en riep: 'We hebben een kuikentje! We hebben een kuikentje!' En verdomd, toen we buiten gingen kijken, huppelde daar inderdaad een klein, pluizig gevalletje rond, angstvallig in de gaten gehouden door moeders. Het kuikentje groeit elke dag een heel klein stukje en heeft het, voor zover we dat kunnen bekijken, bij ons best naar de zin. Of het enigskind blijft, weten we nog niet. Maar het zal ons niet verbazen als er binnenkort nog wat broertjes of zusjes bij komen. We houden het scherp in de gaten.

0 Reacties op Nieuw leven:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint