-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kampioen!

Maandag 15 mei 2011
 
De spanning was groot, maar de ontlading was des te groter. Ajax is kampioen! Ik heb het samen met mijn 6-jarige zoon Dave helemaal gevolgd. Tenminste: de samenvattng. Vooraf wilde ik niks weten. Dave is door mij aangestoken met het Ajax-virus. We zijn laatst nog samen naar de Arena geweest. Ajax won van Excelsior en wij waren erbij! Prachtig. Maar dit was toch even andere koek. Nu was het erop of eronder.
 
Afgelopen zondag zaten we vanaf zeven uur samen voor de buis. Kramp rond de maagstreek, zweet in de handen en trillende benen. Het is allemaal goed gekomen. En vanavond hebben we het allemaal nog eens op You Tube terug gezien. Heerlijk om dit zo met mijn zoontje te beleven. Toen ik hem naar bed bracht ging ik nog even bij hem liggen. Een gelukkige glimlach sierde zijn gezicht. Hij vertelde dat hij zichzelf in Ajax shirt zag voetballen en dat hij daar steeeds aan moest denken.
 
Een uurtje later ben ik weer bij mijn dochter en hem gaan kijken. Joy was nog wakker, Dave sliep al. Ben benieuwd waarvan hij gaat dromen. Het zou wel eens een heel mooie droom kunnen worden.
 

0 Reacties op Kampioen!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint