-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Manchester United wint!

Zaterdag 28 mei 2011
 
Vanavond de finale van de Champions League. Manchester United tegen Barcelona. Iedereen tipt het Spaanse sterrenteam als overwinnaar. Want alleen al tegen Messi, Xavi en Iniesta is toch geen ploeg opgewassen? Nou, daar denk ik anders over. Volgens mij gaat Manchester United vaanvond met 2-0 winnen. Want Rooney verkeert in topvorm, de Engelse ploeg is mentaal sterker, er is bovendien toch sprake van een thuisvoordeel (de wedstrijd wordt in Londen gespeeld), Ferguson heeft meer ervaring dan collega-coach Guardiola, en... Manchester United heeft een keeper die er juist vanavond op is gebrand zijn doel schoon te houden. Dus daarom gaat Manchester United met de beker aan de haal. Let maar op!

0 Reacties op Manchester United wint!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint