-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Vrij

Donderdag 2 juni 2011
 
Het is tien over zeven in de ochtend als ik deze regels tik. Ik heb zojuist Anne naar haar werk gebracht en in en om het huis heerst rust. Joy en Dave slapen nog. Het enige wat ik hoor is het vrolijke gekwetter van vogeltjtes, een kukelekukende haan en het monotone gezoem van mijn computer. Ik ben vier dagen vrij. Wat een vooruitzicht.
 
Vandaag wordt in de Beemster een open dag gehouden. Allerlei kunstenaars, hobbyisten, verenigingen en instanties bieden een tentoonstelling of andere activiteit. Ik ga met mijn kinderen vanmiddag even naar een boerderij waar zich roofvogels ophouden. Lijkt ons heel interessant. Daarna rijden we door naar het werk van Anne, een wooncentrum voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Ook daar wordt een gevarieerd programma geboden. Hoe ik de overige drie dagen inuvl, zie ik ter plekke wel. Dat is het leuke als je vrij bent: je kunt kiezen.
 
Tja, vrij. Misschien ben ik over enkele maanden ook wel vrij, maar dan voorgoed. Het bedrijf waar ik al jaren als journalist/redacteur werk stevent af op een faillissement. Na eerdere reorganisaties moet opnieuw worden ingegrepen. Er gaan harde klappen vallen. Ik word er niet onrustig van. Eigenlijk ben ik een beetje opgetogen. Want wie weet ben  ik straks inderdaad vrij en kan ik me nog meer richten op datgene wat ik het liefste doe: levensverhalen schrijven.

0 Reacties op Vrij:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint