-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Jarig

Jarig
 
Vandaag is Anne jarig. De kinderen en ik hebben haar vanmorgen getrakteerd op koffie op bed en een feestelijk ontbijt in de keuken. En natuurlijk heeft ze ook cadeautjes gehad. Joy en Dave hebben een mooie werkje voor haar gemaakt en gisteren zijn we er op uit geweest om de cadeautjes te kopen. De kinderen waren er al snel uit: Joy wilde een eyeliner schenken en Dave zag ergens een fraaie fles met daarin badschuim staan. Zelf heb ik in Annes favoriete juwelierszaak oorbellen gekocht. Daarbij heeft Joy me geadviseerd. Zij weet exact wat haar moeder leuk vindt en ik kan me met een gerust gevoel door haar laten leiden. De cadeaus waren stuk voor stuk voltreffers.
 
Langzaam maar zeker komt ook mijn verjaardag dichterbij. Eind juli word ik vijftig. Er zijn mensen die er moeite mee hebben dat ze ouder worden. Dat kom ik ook bij leeftijdgenoten tegen. Zelf heb ik dat niet. Ik voel me steeds jonger van geest en kijk zelfs al uit naar mijn zestigste verjaardag. Zeker als ik sommige mannen van die leeftijd zie: stoppelbaardje, onbekommerd, spijkerbroek en genietend van het leven. Aan hen spiegel ik mij. Maar ik moet nog even geduld hebben. Eerst maar een vijftig worden.
 

0 Reacties op Jarig:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint