-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Driemaal feest

Zondag 19 juni 2011
 
Mijn dag is goed begonnen. Een feestelijk ontbijtje, met zorg gemaakte, hartverwarmende kinderknutsels en mooie cadeaus. Een heerlijke vaderdag.
 
Het wordt zelfs nog leuker. Vandaag vieren we de verjaardag van Anne. Ze wilde iets aparts en daarom gaan we vandmiddag met onze visite naar West-Graftdijk. In het sfeervolle kerkje treedt een latin-band op en dat wordt dus - hopelijk - swingen.
 
Maar ik heb nog wat te vieren:  mijn website heb ik aangepast en dat heeft een opvallende toename van het aantal bezoekers opgeleverd. Aan de hand van een grafiek kan ik dat zien; de lijn schiet als een pijl omhoog.
 
Hoe vinden jullie mijn website? Graag jullie reactie. Voor suggesties hoe het beter zou kunnen houd ik me eveneens graag aanbevolen.
 
 

0 Reacties op Driemaal feest:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint