-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nieuwe inspiratie

Hallo, trouwe lezers. Ik ben weer terug van vakantie. Ja, we hebben het heel leuk gehad; dank u. We zaten in een comfortabel huisje op een camping in Eibergen, tegen de Duitse grens. Regen en zon hebben elkaar afgewisseld. Weersomstandigheden zijn voor ons echter niet bepalend. Natuurlijk, het liefst zie we elke dag de zon schijnen. Maar als dat niet gebeurt, nou ja, dan niet. Dan zoeken we ons vertier gewoon binnenshuis.
 
Vrijheid is voor mij bovendien het belangrijkste aspect van vakantie. Er hoeft en moet helemaal niets. En ik doe altijd nieuwe inspiratie op. Ook nu weer. Een Belgische uitgeverij heeft een interessante wedstrijd uitgeschgreven en daar doe ik aan mee: het schrijven van een boek voor de jeugd vanaf 12 jaar. Ik loop al lang rond met het idee voor een jeugdboek en dit is voor mij een mooie gelegeheid om woorden in daden en daarmee ook daden in woorden om te zetten. Op ons vakantieadres ben ik gewoon begonnen. Heel ouderwets met pen en papier.
 
Tussendoor moet ik mijn boekje over het Nederlands Elftal afronden. Er zit niet zo heel veel tijdsdruk op, maar ik geef mezelf nog vier weken. Maar eerst ga ik iemand terugbellen die door mij haar levensverhaal wil laten optekenen. Ik houd u op de hoogte.

0 Reacties op Nieuwe inspiratie:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint