-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Vakantie voorbij

Het is vandaag onze laatste vakantiedag. De zon zullen we niet missen, want die laat zich de laatste dagen amper zien. Jammer, maar het is niet anders. Maar wees gerust, ik heb best weer zin om te gaan werken. Ik heb immers een pracht van een baan - journalist met een vrije rol - en ach, ik werk maar drie dagen in de week. Dat is te overzien. Bovendien ben ik erg benieuwd naar eventuele nieuwe ontwikkkelingen bij mijn werkgever. Er wordt driftig bezuinigd en dat zal grote gevolgen hebben. En nu zouden de maatregelen die nodig zijn volgende maand pas worden bekend gemaakt, maar het is niet uitgesloten dat dat eerder gebeurt. Maar goed, eerst nog een dagje genieten. De kinderen brengen we vandaag naar mijn schoonouders voor een logeerpartijtje van twee dagen en dus hebben Anne en ik de rest van de dag het rijk alleen. Ook wel eens leuk. Het wordt daarom zeker een geslaagde laatste vakantiedag.

0 Reacties op Vakantie voorbij:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint