-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boek bijna af

Mijn vakantie zat er vorig weekend op. Op maandag ben ik weer gaan werken en een betere start had ik niet kunnen maken. Ik fungeer op de redactie als vliegende keep en spring daar bij waar dat nodig is. Nu bestaat er in deze stille periode grote behoefte aan kant-en-klare pagina's die, als de omvang van de krant daar om vraagt, gemakkelijk kunnen worden meegenomen. En die pagina's maak ik. Dat betekent dat ik er regelmatig met pen, bloknote en fototoestel op uit trek om zomerreportages te maken. Ik heb het Diemerbos en Amstelpark al belicht en afgelopen maandag heb ik een pittige wandelroute om Gaasperdam (Amsterdam Zuidoost) gemaakt. Zo'n 13 kilometer in de zomerzon  door polder, park en bos. Ik kan me vervelender werk voorstellen.
 
Thuis ben ik ook aangenaam in de weer. Het boekje over het Nederlands Elftal waar ik mee bezig is bijna af. De deadline is 31 augustus en die moet ik halen. Alleen al omdat mijn uitgever behoorlijk streng is. Maar zo hoort dat ook. Nog een paar dagen stevig doortikken en het ei is gelegd.
 
Daarna stort ik me weer op de jeugdroman waaraan ik in de vakantie al ben begonnen. Dat boek moet dan weer op 1 februari 2012 af zijn. Dat lijkt ver weg, maar die paar maanden ziijn echt zo voorbij.
 
Tevens hoop ik de twee levensverhalen af te kunnen ronden waarmee ik al een eind ben gevorderd. Om toekomstige klanten bog beter van dienst te kunnen zijn, ga ik een serie workshops 'Autobiografisch schrijven' volgen. Het draait daarbij om het blootleggen van de rode draad in je leven. Daar richt ik me al op als ik een levensverhaal opteken - ik ga daarbij uit van een journalistieke benadering - maar ik wil nog dieper in iemands leven kunnen duiken.
 
Heb ik dan nu nog wel tijd voor nieuwe klanten? Jazeker! Schroom dus niet om contact met me op te nemen.

0 Reacties op Boek bijna af :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint