-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Het ei is gelegd

De deadline verstreek gisteren om 24.00 uur en op drie minuten na heb ik hem gehaald. MIjn boek 'Het Nederlands Elftal in begrijpelijke taal' heb ik ingeleverd. Helemaal af is het nog niet, maar dat is het nooit. Het is enerzijds en e-book en het is de bedoeling dat ik het doorlopend actualiseer. Dat doe ik morgenavond al, want dan speelt Oranje een kwalificatiewedstrijd tegen San Marino en zet het team, naar alle waarschijnlijkheid, een volgende stap naar het EK 2012. Los van de uitslag van deze ontmoeting komen er sowieso nog wel wat aanvullingen in het boek. Maar de basis is er nu in ieder geval.
 
Het was wel even aanpoten, maar het was en is allemaal de moeite waard. Nu richt ik me op een nieuwe deadline: 1 februari 2012. Dan moet mijn jeugdboek klaar zijn. Daarmee ding ik mee naar een aantrekkelijke geldprijs en - vooral - publicatie. Tussendoor lever ik misschien ook nog wel een verhaal in voor een andere wedstrijd. Het moet pakweg drie A4'tjes beslaan, dus dat is wel te doen. Ik heb al een vaag idee voor een verhaal. Daar moet ik nog maar even over braintsormen.
 
Maar nu even niet. Ik ben vrij, het is aangenaam weer en ik ga een stuk door de polder fietsen. Even het hoofd helemaal leeg. En wie weet krijg ik onderweg wel inspiratie. Het zou niet de eerste keer zijn.
 

0 Reacties op Het ei is gelegd:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint