-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Drukker dan ooit tevoren

De vakantie is voorbij en alles is weer begonnen. Werk, school, ouderraad, voetbaltraining met Dave, gymclub van Joy - de agenda is automatisch volgelopen. Vooral met mijn werk heb ik het drukker dan ooit. En dan doel ik niet op de drie dagen per week die ik bij Weekmedia in dienst ben, maar op de activiteiten die ik daarnaast ontplooi.
 
Mijn boek over het Nederlands Elftal zit in de tweede fase (de vervolmaking), ik schrijf eerst een niet al te dik jeugdboekje en daarna een dikker exemplaar, ik heb een nieuwe, erg boeiende klant voor een levensverhaal en volgende maand komt er wellicht een bij. Heerlijk allemaal. De hele dag ben ik aan het schrijven en dat is nou net wat ik wil.
 
Deze maand hoor ik wat er met mijn werkgever gaat gebeuren. De zaken lopen al jaren erg slecht en van hogerhand wordt er nu ingegrepen. Dat gaat gepaard met een botte bijl, die zeker een groot aantal koppen zal laten rollen. Die van mij ook? Prima, hoor. Als ze ook maar een groot aantal euro's als vertrekpremie laten meerollen. Ik zal me thuis echt niet vervelen.

0 Reacties op Drukker dan ooit tevoren:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint