-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Schrijven, schrijven, schrijven

Schrijven, schrijven, schrijven. Zo veel en zo vaak als je kunt. Dat is een advies dat ik ooit ter harte heb genomen. Het is een must als je, zoals ik, een bestaan als zelfstandig schrijver wilt opbouwen. En het werkt. Want door onophoudelijk te schrijven, krijg ik enorm veel energie en inspiratie. Het schrijven zat? Nooit. Writers block? Komt niet voor.
 
Op dit moment ben ik op drie fronten bezig. Een e-boek over het Nederlands Eltal voor de eigentijdse uitgeverij Internovation heb ik afgerond, maar moet misschien nog een beetje worden aangepast. Zodra het echt klaar, wil ik een volgend e-boek schrijven.
 
Op de tweede plaats leg ik de laatste hand aan een jeugdboek. Daarmee ding ik mee naar een prijs, want het draait hier om een wedstrijd. De deadline ligt op 30 september. Ga ik met gemak halen. Win ik onverhoopt niet - het zou zomaar kunnen - dan bied ik het boek bij een uitgeverij aan. Daarna begin ik aan een volgend jeugdboek, ook een wedstrijd. Dat moet dan weer op 1 februari worden ingeleverd.
 
En dan heb ik ook weer een nieuwe klant voor een levensverhaal. Een heel boeiende vrouw die erg veel te vertellen heeft. Prachtige klus.
 
En dus ben ik aan het schrijven, schrijven, schrijven. Heerlijk. Ik zou niets anders willen.

0 Reacties op Schrijven, schrijven, schrijven:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint