-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Schrijf doelgericht een persbericht

Schrijf doelgericht een persbericht. Onder die noemer heb ik afgelopen maandagavond in Amstelveen een door mij zelf ontwikkelde workshop gegeven. Mijn gehoor bestond uit een klein groepje vrijwilliggers. Zij wilden leren hoe ze een persbericht kunnen samenstellen dat een grote kans maakt te worden geplaatst. Het was voor mij de eerste keer en ik vind dat ik het er goed van heb afgebracht. Mijn programma zat er wel wat sneller op dan ik had ingeschat, ook omdat er maar vijf in plaats van negen deelnemers aanwezig waren, maar dat was voor niemand een probleem. Volgens mij keerden ze allemaal tevreden huiswaarts. En dat is natuurlijk het voornaamste. Ik heb de smaak inmiddels te pakken gekregen en wil deze workshop meer gaan geven. Het is maar dat je het weet.

0 Reacties op Schrijf doelgericht een persbericht:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint