-
RSS

Recente posts

Rood
Gruwelijk
Knipoog
Geluk
Hemels

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Gastcolumn Schrijverspunt

Wie schrijft, wil worden gelezen. Zo simpel ligt dat. Het kwam me dan ook goed uit dat ik ben gestuit op het Schrijverspunt, een website voor iedereen die schrijft. Het Schrijverspunt biedt, zag ik, de gelegenheid een gastcolumn in te sturen. Zo'n kans laat ik natuurlijk niet liggen. Ik heb een column van mijn hand doorgemaild en zie wat er is gebeurd: ik kreeg meteen een lovende reactie terug en op woensdag 9 november wordt mijn column geplaatst. En ik mag meer columns insturen. Kijk, daar word ik nu helemaal blij van. Overigens hoeft niemand tot 9 november te wachten; mijn column staat nu al op mijn website.

0 Reacties op Gastcolumn Schrijverspunt:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint