-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Gastcolumn Schrijverspunt

Wie schrijft, wil worden gelezen. Zo simpel ligt dat. Het kwam me dan ook goed uit dat ik ben gestuit op het Schrijverspunt, een website voor iedereen die schrijft. Het Schrijverspunt biedt, zag ik, de gelegenheid een gastcolumn in te sturen. Zo'n kans laat ik natuurlijk niet liggen. Ik heb een column van mijn hand doorgemaild en zie wat er is gebeurd: ik kreeg meteen een lovende reactie terug en op woensdag 9 november wordt mijn column geplaatst. En ik mag meer columns insturen. Kijk, daar word ik nu helemaal blij van. Overigens hoeft niemand tot 9 november te wachten; mijn column staat nu al op mijn website.

2 Reacties op Gastcolumn Schrijverspunt:

Comments RSS
imitazione rolex prezzi on maandag 24 december 2018 9:55
I will always give a nice thrust look in to you from my bookmark feed.
Reageren op een reactie


Montre de luxe d'occasion on maandag 31 december 2018 4:52
As a matter of fact, everyone is occupied in their organization advertising over the World Wide Web.link
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint