-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

De spanning stijgt

Mijn werkgever, Holland Combinatie, heeft afgelopen dinsdag grote reorganisatieplannen aangekondigd. Daarmee hangt samen dat er van de 300 arbeidsplaatsen pakweg 80 zullen verdwijnen. Wat dat voor mij betekent? Dat weet ik nog niet. Maar dat duurt niet lang; ik verwacht in de loop van januari te horen wat mijn lot is. Nee, zorgen maak ik me niet. Integendeel. Ik ben ervan overtuigd dat zich voor mij, hoe of waar dan ook, nieuwe wegen zullen openen. Zeker is in ieder geval dat ik me nadrukkelijker ga richten op het schrijven van levensverhalen. Daar ontleen ik een toenemend plezier aan en het gaat me ook steeds beter af. Ook overweeg ik om, na mijn boekje over het Nederlands Elftal voor Internovation Publishing, een nieuw boekje voor dezelfde uitgeverij te schrijven, waarschijnlijk over jazz. Daarnaast wil ik mijn jeugdroman waaraan ik in de zomer ben begonnen afmaken. Dus hoe het ook met mijn reguliere baan afloopt, in een zwart gat zal ik echt niet vallen.

0 Reacties op De spanning stijgt:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint