-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nieuw levensverhaal

Zojuist het concept voor een nieuw levensverhaal afgeleverd; wel een beetje tricky, met die dichte mist, maar ik had mijn klant beloofd dat ik het verhaal vanavond langs zou brengen en daar houd ik me dan ook aan. Afspraak is afspraak. Mijn klant is een boeiende, reuze sympatieke vrouw en ik hoop van harte dat ze tevreden is over de tekst. Zodra dat het geval is, gaat fase 2 in. Dan maak ik er een mooi boekje van, gelardeerd met foto's. Dan is het verhaal echt af.

0 Reacties op Nieuw levensverhaal:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint