-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Levensverhaal als origineel Sinterklaas- of kerstcadeau

Op zoek naar een origineel Sinterklaas- of kerstcadeau waarmee je de ontvanger een enorm plezier kun doen? Schenk een levensverhaal!
 
Kondig op 5 december of met Kerst aan dat er speciaal voor hem of haar iemand zal langskomen om in etappes zijn of haar levensgeschiedenis op te tekenen en daar een mooi verhaal van te maken. Een waardevol en blijvend document, voor de hoofdpersoon zelf en voor zijn of haar naasten, voor nu en voor later.
 
Er zijn zat mensen - vooral ouderen - die hun levensverhaal op papier zouden willen zetten, maar dat zelf niet kunnen. En juist de komende feestmaand kan een mooie gelegenheid zijn om ze dit cadeau te doen.
 
Degene die langskomt is natuurlijk niet Sinterklaas of de Kerstman. Nee, dat ben ik. Voor snelle bellers is het meteen prijs, want voor hen maak ik ruimte om vanaf januari bij de hoofdpersoon in kwestie op bezoek te gaan. Het jaar 2012 zou dan in het teken staan van het vastleggen van het levensverhaal. In een paar maanden tijd kan het helemaal klaar zijn!
 
Meer informatie? Bel, mail of stuur het contactformuler in. Of kom, als het niet te ver is, gewoon even bij me langs in Westbeemster.

0 Reacties op Levensverhaal als origineel Sinterklaas- of kerstcadeau:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint