-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Toespraken - een nieuwe dienstverlening

Afgelopen zaterdag heb ik de uitvaart van een tante van me bijgewoond. Het was een heel mooi en waardig afscheid. Zelf heb ik daar een bijdrage aan geleverd door, op verzoek van haar dochters, een toespraak te houden. Daar kijk ik met een tevreden gevoel op terug. Niet alleen kwam mijn verhaal goed uit de verf, ik vond het vooral heel prettig dat ik mijn tante nog eens in het zonnetje kon zetten. Mijn twee nichten waren er heel blij mee en dat was natuurlijk het belangrijkste.
 
Eenmaal thuis ben ik hier eens wat dieper over gaan nadenken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het schrijven, en eventueel voordragen, van een verhaal rond een overleden persoon heel mooi aansluit op hetgeen ik nu doe: levensverhalen optekenen en vastleggen.
 
Daarmee vul ik mijn dienstenpakket nu aan. Dus wie aan het afscheid van een overleden dierbaar persoon een extra tintje wil geven, kan mij benaderen. Voor het schrijven van een toespraak en eventueel het voordragen ervan.
 
Marcel van Stigt, Jisperweg 77, 1464 NH Westbeemster, tel. 0299-674201 levensverhalen@marcelvanstigt.nl.
 

0 Reacties op Toespraken - een nieuwe dienstverlening:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint