-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Eerst zaaien, dan oogsten

Het jaar 2012 wordt voor mij heel interessant. Om te beginnen wordt binnenkort bekend hoe de reorganisatie van mjn werkgever - Holland Combinatie - eruit gaat zien. Wat gaat er precies gebeuren? En wat betekent dat voor mij?
 
Los daarvan ben ik bezig met de vervolmaking van weer een nieuw levensverhaal, deze keer over een heel boeiende en sympathieke (zaken)vrouw. De fase van het vormgeven van het boekje gaat in en in principe is het boek in de loop van fabruari klaar. Prachtklus. En misschien levert het wel nieuwe klanten op.
 
Ook is mijn boekje over het Nederlands Elftal (voor uitgeverij Internovation Publishng) klaar en gaan binnen afzienbare tijd de marketing en verkoop van start. En dan begin ik aan een nieuw project: een boekje over jazz.
 
En ten slotte verneem ik uiterlijk in maart of ik bij de schrijfwedstrijd van een Belgische uitgeverij in de prijzen ben gevallen. Ik heb een manuscript ingeleverd voor een jeugdboek en wie weet wordt dat beloond.
 
Al een paar jaar ben ik bezig om, naast mijn werk als journalist/redacteur, iets voor mezelf op te bouwen. Misschien gaat dat dit jaar echt lukken en wordt het ook duidelijk welke richting(en) ik in ga slaan. Het heeft dan wel even geduurd, maar dat geeft niet. Eerst moet je zaaien, dan pas kun je oogsten.

0 Reacties op Eerst zaaien, dan oogsten:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint