-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Ziek

Zo loop je nog vrolijk over straat, zo zit je ziek thuis. Ik heb ooit een dubbele longontsteking gehad en de plotselinge weersomslag van mild naar koud - vorige week - is niet zonder gevolgen gebleven. Mijn longen blijven kwetsbaar en het is weer helemaal mis. Een ''puffer'' moet me er weer bovenop helpen.
 
Gek wat zo'n aandoening met je doet. Een benauwd gevoel, hoofdpijn, pap in de benen, futloos; kortom: een algehele malaise. Ook doe ik, meer nog dan anders, rare dingen. Trek ik ineens de verkeerde la open als ik een mes wil pakken. Of plaats ik in het afvalbakje op het aanrecht niet een plastic zakje maar een koffiefilter, Bizar. Maar het kan gelukkig altijd nog erger. Toen ik die dubbele longontsteking had, we woonden toen nog in een nieuwbouwwijk in De Rijp, heb ik eens de hond uitgelaten - die dingen gaan gewoon door - maar eenmaal terug kon ik mijn huis niet meer terugvinden. Ik was in een naburige wijk beland en ik had geen idee waar ik me bevond. Het is allemaal goed gekomen, maar raar blijft het.
 
Het is nu een kwestie van uitzieken. Over een week hoop ik weer helemaal de oude te zijn.

0 Reacties op Ziek:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint