-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Waarom een levensverhaal?

De een wil iets nalaten voor kinderen en kleinkinderen, de ander wil erachter komen wat de rode draad in zijn leven is, weer een ander wil een soort statement maken of gewoon zijn visie zwart op wit hebben. Zo heeft ieder zijn eigen reden om zijn levensverhaal te laten optekenen.
 
Dat weet ik nu uit eigen ervaring. Ik heb nu pakweg vijftien levensverhalen geschreven en de redenen voor mijn klanten om dat te laten doen liepen nogal uiteen. En toch hadden ze allemaal iets met elkaar gemeen. Ze wilden allemaal, de een van sterker dan de ander, erkenning. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Integendeel. Waarom zou je geen erkenning mogen willen?
 
Voor mij is het een schone taak om daaraan mee te werken. Dat levensverhaal op te tekenen en daar een mooi, blijvend product van te maken. Opdat de klant tevreden is en de erkenning kan krijgen waarnaar hij verlangt.

2 Reacties op Waarom een levensverhaal?:

Comments RSS
r├ęplica de relojes rolex on maandag 24 december 2018 11:50
Es gibt keinen Mangel Mangel von Spiele Sie sind in der Lage, es ist moeglich, Wette auf, dass Sie Sie mit Chance bis play beliebige viele h jeden Tag
Reageren op een reactie


replica hublot horloges on maandag 31 december 2018 8:39
Diamond (AKA 2betdsi) - das Sportwetten wurde is ueber fuer nur ein sehr lange das ist detaillierten mit a Tonne unterschiedlicher hat Online Websites .link
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint