-
RSS

Recente posts

Rood
Gruwelijk
Knipoog
Geluk
Hemels

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Waarom een levensverhaal?

De een wil iets nalaten voor kinderen en kleinkinderen, de ander wil erachter komen wat de rode draad in zijn leven is, weer een ander wil een soort statement maken of gewoon zijn visie zwart op wit hebben. Zo heeft ieder zijn eigen reden om zijn levensverhaal te laten optekenen.
 
Dat weet ik nu uit eigen ervaring. Ik heb nu pakweg vijftien levensverhalen geschreven en de redenen voor mijn klanten om dat te laten doen liepen nogal uiteen. En toch hadden ze allemaal iets met elkaar gemeen. Ze wilden allemaal, de een van sterker dan de ander, erkenning. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Integendeel. Waarom zou je geen erkenning mogen willen?
 
Voor mij is het een schone taak om daaraan mee te werken. Dat levensverhaal op te tekenen en daar een mooi, blijvend product van te maken. Opdat de klant tevreden is en de erkenning kan krijgen waarnaar hij verlangt.

0 Reacties op Waarom een levensverhaal?:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint