-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Meer tijd voor uw levensverhaal

Na 24 jaar trouwe dienst bij de krant ben ik boventallig verklaard. Niet verrassend, want het zijn slechte tijden voor kranten, maar toch een rare gewaarwording. Vanaf 21 maart ben ik een vrij man. En dan? Dan ga ik natuurlijk mijn grote passie uitbouwen: het schrijven van levensverhalen. Daar heb ik straks meer tijd voor en die tijd ga ik goed benutten. Daarnaast begin ik aan een nieuw e-book. Ik heb er al een afgeleverd over het Nederlands Elftal en nu volgt een boekje over jazz. Bovendien is op 21 maart de lente begonnen. Lekker naar buiten dus! Johan Cruijf, toch niet de eerste de beste, zei het al: ''Elk nadeel heb zijn voordeel".

0 Reacties op Meer tijd voor uw levensverhaal:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint