-
RSS

Recente posts

Indruk
Ontroerd
Verbijstering
Klantenbinding
Onrecht

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Columnist zwangermagazine

Columns schrijven vind ik bijna het leukste om te doen. En het kan me ook niet schelen waarover het moet gaan. Maar wat ik in ieder geval wel heel leuk vind is dat ik columnist ben geworden van de nieuwe website www.zwangermagazine.nl. Mijn eerste column staat er inmiddels op en elke maand volgt een nieuw verhaal. Ik blik daarin, vaak lollig en soms serieus, terug op de periode, het laat zich raden, dat Anne zwanger was, eerst van Joy en daarna van Dave. Ik kan het me allemaal weer moeiteloos voor de geest halen. En door die columns in een (chrono)logische volgorde op te dienen beleef ik die bijzondere periode weer helemaal opnieuw.

0 Reacties op Columnist zwangermagazine:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint