-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Twee boeken over Gerard Reve

Twee boeken over Gerard Reve
 
Gerard Reve is in 2006 overleden, maar blijft in de belangstelling staan. Er komen twee nieuwe boeken over hem uit. Nop Maas brengt zijn derde deel van zijn Revebiografie uit. Daarnaast presenteren Willem Bruno van Albada en Henk van Manen, die in de jaren zestig en zeventig samen een relatie met de schrijver hadden, op 1 september  'Ons leven met Reve'. Dat gebeurt op de boekenbeurs Manuscripta in Amsterdam.
 
Er valt veel over Reve te vertellen. Maar dat geldt ook voor het leven van mensen die minder bekend zijn. Mensen zoals jij en ik. Elk leven bevat een boeiend verhaal. Boeiend genoeg om te worden vastgelegd. Voor jezelf en voor je naasten. Voor nu en voor later.
 
Levensverhalen schrijven- dat is wat ik doe.  Voor iedereen die dat wil.

0 Reacties op Twee boeken over Gerard Reve:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint