-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Levensverhaal van overledene

Een levensverhaal kun je schrijven over iemand die nog in leven is. Maar het kan ook gaan over iemand die is overleden. Voor de nabestaanden kan dat een enorme troost betekenen. Elk moment kunnen zij het verhaal oppakken en op hun gemak doorlezen.
 
Iedereen die afscheid heeft moeten nemen van een dierbaar persoon en hem of haar in ere wil houden in de vorm van een levensverhaal kan een beroep op mij doen. Niet de dood, maar het leven van de hoofdpersoon beschrijf ik. Dat doe ik aan de hand van vraaggesprekken met een of meer nabestaanden. Het resulteert in een prettig leesbaar verhaal, desgewenst in de vorm van een boek, gelardeerd met foto's. De herinnering aan de overledene blijft op deze manier levend.
 
Belangstelling? Mail of bel me voor een gratis kennismakingsgesprek.

0 Reacties op Levensverhaal van overledene :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint