-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Levensverhalen voor later

Levensverhalen kan ik voor en over iedereen schrijven. Het liefst doe ik dat voor mensen die na hun overlijden iets bijzonders aan hun kinderen, kleinkinderen en andere dierbaren willen nalaten. Met een levensverhaal krijgen zij een tastbare, waardevolle herinnering in handen. Een persoonlijk, prettig leesbaar boek dat ze op elk gewenst moment kunnen pakken en doorlezen. Zo blijft de herinnering aan de hoofdpersoon levend. Het zijn levensverhalen voor later. Belangstelling? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek: telefoon 06-19475058 of mail levensverhalen@marcelvanstigt.   

0 Reacties op Levensverhalen voor later:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint