-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Uw levensverhaal op papier

Er komt een moment dat u er niet meer bent. Uw dierbaren zullen u natuurlijk nooit vergeten. Maar hoe zou u het vinden als zij, na uw overlijden, over een tastbare, unieke en waardevolle herinnering kunnen beschikken?
 
U kunt uw levensverhaal laten vastleggen. Ik kom bij u thuis, of bezoek u op een andere locatie, en teken uw verhaal op. Dat doe ik aan de hand van een aantal vraaggesprekken. En daar maak ik een prettig leesbaar verhaal van. Desgewenst in de vorm van een boek. Met foto’s en documenten die u zelf hebt uitgekozen. Of ik schrijf het verhaal aan de hand van vraaggesprekken met één of meer dierbare personen. Dat kan natuurlijk ook. 
 
Met uw levensverhaal krijgen uw nabestaanden een uniek, blijvend en waardevol product in handen. Het verhaal over uw leven. 
 
‘De Tweede Wereldoorlog staat me nog helder bij. Het was winter en het was heel erg koud. We hadden een gebrek aan hout om te stoken en liepen naar het Vliegenbos om brandhout te halen. Ik was een meisje van amper 3 jaar en ging een keer met mijn ouders mee. Op kleine klompjes volgde ik ze. We werden echter gesnapt door enkele Duitsers. Die kwamen meteen achter ons aan. We moesten rennen. De sneeuw pakte zich samen onder mijn klompjes en ik moest vaak stoppen om het ervan af te schudden. Niemand keek naar me om. Niemand dacht: is ze er nog? Niemand nam me op zijn schouders. Ik moest alles alleen doen. Tot dat besef, dat ik alles alleen moet doen, ben ik later gekomen. Het is me weer eens gebeurd toen mijn ouders en zus kort na elkaar overleden. Ik was inmiddels 36 jaar. Net op dat moment maakte mijn vriend het uit. Mijn laatste strohalm viel weg. Ik stond weer alleen.’
 
Hoe gaat het schrijven van een levensverhaal precies in zijn werk? Dat kunt u lezen op mijn website (www.marcelvanstigt.nl). Ook kunt u een afspraak met mij maken voor een kennismakingsgesprek. Dat is gratis en geheel vrijblijvend. Bel me op 06-19475058 of stuur een mail naar  levensverhalen@marcelvanstigt.nl.

0 Reacties op Uw levensverhaal op papier:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint