-
RSS

Recente posts

Kattenkwaad
Timing
Verhalen
Ballen
Veters

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Als het einde nadert...

Er komt een moment dat je er niet meer bent. Dat is één van de weinige zekerheden die het leven te bieden heeft. Wanneer dat moment zich precies aandient, daar kun je natuurlijk alleen maar naar gissen. Maar als je aan een ongeneeslijke ziekte lijdt en je je laatste maanden, weken of dagen in een hospice slijt, wordt het besef dat het leven eindig is dik onderstreept.

Hoe mensen die in deze omstandigheden verkeren hun laatste levensfase beleven - ik weet het niet. Maar ik zou me kunnen indenken dat er bij hen een soort berusting optreedt. En dat ze hun leven in alle rust de revue laten passeren. Misschien zouden ze hun levensverhaal wel willen laten optekenen.

Met die gedachte in het achterhoofd heb ik mijn diensten aangeboden aan een hospice bij mijn in de buurt. Ik heb daar, overigens met toestemming, informatie en visitekaartjes achtergelaten. Want wie weet kan ik één van de bewoners hiermee van dienst zijn.

Voor iedereen kan ik een levensverhaal of (auto)biografie schrijven. Daarmee heb ik al diverse mensen - en hun nabestaanden - een groot plezier gedaan. Ook voor mensen die hun laatste kans willen grijpen om terug te blikken en een bijzondere herinnering willen achterlaten sta ik klaar.

1 Reactie op Als het einde nadert...:

Comments RSS
tanie buty gucci on zaterdag 30 maart 2019 2:26
Excellent!!!! content.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint