-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Hoge bergen, diepe dalen


De man van wie ik het levensverhaal schrijf was in zijn jongere jaren een verwoed bergwandelaar. Tirol, de Dolomieten, de Pyreneeën – in alle bekende berggebieden is hij geweest. Hij heeft enorm genoten. Van het wandelen, de prachtige uitzichten en van de frisse, gezonde lucht. Geen wonder dat hij er op zijn 95ste nog blakend uitziet.

Hij is trouwens nog niet uitgewandeld. In 2009 is hij begonnen aan het Maarten van Rossumpad, dat loopt van Ommen naar Den Bosch. Dat gaat hij nog afmaken.

De wandelhobby, die hij lang heeft gedeeld met zijn vrouw, beslaat een apart hoofdstuk in het boek. Het gaat hier immers over een belangrijk deel van zijn leven. En straks kunnen zijn kinderen en kleinkinderen er alles over lezen.

Hoge bergen, diepe dalen. Hij heeft er veel ervaring mee. Maar dat hebben veel oudere mensen, zij het in figuurlijke zin. Zij lopen al tientallen jaren op de aardbol rond en hebben allemaal gelukkige en minder gelukkige tijden gekend. Die maken een leven compleet.

Het is heel zinvol een waardevol om over die bergen en dalen te vertellen en al die herinneringen op te laten schrijven en er boek van te laten maken. Dat geldt zeker voor oudere mensen.

En laat ik nou iemand zijn die dat heel goed kan doen. Belangstelling? Kijk op mijn website (www.marcelvanstigt.nl) of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via tel. 06-19475058.


0 Reacties op Hoge bergen, diepe dalen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint