-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorie├źn

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Mijn deur staat op Hemelvaartsdag voor u open

Er komt een moment dat u er niet meer bent. Misschien wilt u daarom graag uw levensverhaal opschrijven, zodat uw iets tastbaars kunt achterlaten. Maar hoe pak je zoiets aan?

Daar kan ik u bij helpen.

Morgen, op Hemelvaartsdag, doe ik mee aan de jaarlijkse Open Dag in de Beemster. Dan zetten kunstenaars, hobbyisten, verenigingen en (boeren)bedrijven hun deur open en kunnen belangstellenden bij hen rondkijken. Ik doe voor het eerst mee. Ik presenteer mezelf als schrijver van levensverhalen, maar geef vooral tips hoe u uw eigen levensverhaal kunt schrijven.

Van 11.00 tot 16.00 uur bent u welkom om langs te komen. In principe begint om elk heel uur een korte workshop. Pen en papier liggen klaar en dan help ik u op weg. Ter inspiratie leg ik een paar voorbeelden neer: een paar levensverhalen van mijn hand, gevat in een prettig leesbaar, handzaam boek.

Komt u gezellig op bezoek?

Ik woon aan de Jisperweg 77 in Westbeemster.


0 Reacties op Mijn deur staat op Hemelvaartsdag voor u open:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint