-
RSS

Recente posts

Oliebol
Gourmetspel
Gas
Spannend
Dood

Categorieën

Levensverhalen als herinnering
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een leven is eindig, een levensverhaal is blijvend

Er komt een moment dat u er niet meer bent. En natuurlijk hebt u alles geregeld om te voorkomen dat uw kinderen na uw dood voor onaangename verrassingen komen te staan.

Maar hoe zou u het vinden om uw levensverhaal te laten opschrijven en vastleggen? Hebt u daar wel eens aan gedacht? Daarmee laat u een tastbare, unieke herinnering achter. Voor uw kinderen, maar ook voor uw kleinkinderen en de generaties die daarna komen.

Immers: een leven is eindig, maar een levensverhaal is blijvend.

Uw levensverhaal kan ik voor u schrijven. Ik kom bij u langs, teken aan de hand van een aantal vraaggesprekken uw verhaal op en maak daar een prettig leesbaar boek van, compleet met foto’s die u zelf hebt uitgekozen.

Wilt u weten wat ik precies voor u kan betekenen? Maakt u dan een afspraak met me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kan ik u meteen een paar voorbeelden laten zien. U kunt me bellen (06-19475068) of mailen (levensverhalen@marcelvanstigt.nl). Of kijk op mijn website (www.marcelvanstigt.nl).  


0 Reacties op Een leven is eindig, een levensverhaal is blijvend:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint